HIPPIELIV - Hvor svært ka' det være?!
Køb Billetter
Få indblik i Musicalen, m.m.
Billeder fra prøverne
Credits, liste over medvirkende

Links omhandlende musicalen
Pressemeddelse
Hippie-liv på Langkær

I efteråret 1997 besluttede et dusin lærere på Langkær Gymnasium og Hf i Tilst, at der efter et par års pause skulle opføres en musical igen. Det overordnede tema blev "hippier".
I efteråret kunne eleverne melde sig på de mange grupper, hvor trængse-len ikke mindst til de store danse-, sang- og skuespil-roller var så stor, at der blev holdt auditions. Fri tilmelding var der til kor, scenografi, presse-gruppe og teknik.
Mere end 100 elever og lærere er involveret i det store projekt, der har premiere onsdag 4. februar kl. 19.30 og som også spilles torsdag 5. februar på samme tidspunkt.
Den faste ugentlige øvedag er på nuværende tidspunkt afløst af prøver næsten hver dag. Det koster meget energi at få sange, dans, skuespil, scenografi og kostumer til at gå op en højere enhed, men alle regner med at være klar onsdag 4. februar.
Selv om der er dømt nostalgi med begreber som Flower Power, Vietnam, Hash og Make Love Not War, stikker nutiden også sit hoved frem både i tekst og i de musikalske arrangementer.
Billetter kan bestilles på skolens kontor fra en uge før premieren.

Venlig hilsen
Pressegruppen

Forslag til billedtekst:
I en musical gælder det om at få sang, musik, dans og scenografi til at gå op i en højere enhed. Det øver en flok dansere sig på her.

Yderligere oplysninger kan fås hos Informationsinspektor Erling Baastrup på skolens telefon: 8624 2011.